Uniunea Columbofililor Profesionisti din Romania
CLASAMENTE
PLANURI DE ZBOR
MAT. COLUMBOFILE

Aceasta minunata uniune s-a nascut din dorinta de a incerca o mai mare flexibilitate si echitate in practicarea sportului columbofil. Majoritatea columbofililor profesionisti isi au crescatoriile in zona subcarpatica. Din aceasta cauza, noi suntem cei care am incercat toate rutele de zbor, incercand astfel sa asiguram o mai mare echitate in sportul columbofil. Am organizat zboruri din Turcia, Grecia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Polonia, Bulgaria si Ucraina.

Uniunea editeaza revista proprie, trimestriala : Sportul Columbofil Profesionist De asemenea U.C.P.R. organizeaza anual Expozitia Nationala Columbofila U.C.P.R. la Targoviste unde an de an avem peste 2000 vizitatori. Misiunea noastra este sa promovam columbofilia profesionista in tara si in strainatate, prin imbinarea atmosferei trepidante a concursurilor sportive la toate categoriile de distanta, cu placerea nesfarsita de a fi inconjurati de prieteni.

U.C.P.R. este membru fondator al Federatiei Columbofile Balcanice.

Dupa cum spunea un foarte experimentat columbofil Sportul Columbofil naste mari prietenii dar si mari dusmanii. Din acesta perspective U.C.P.R. a cautat sa-si mentina echidistanta fata de tot ce a fost nociv in columbofilia romaneasca, luand din sportul columbofil cei mai bun si mai nobil.

Uniunea noastra se bazeaza pe calitatea columbofililor, a porumbeilor si a materialelor columbofile folosite de membrii nostri. Rezultatele din ultimii ani ne determina sa speram ca sportul columbofil profesionist romanesc va evalua atat pe plan national cat si in Balcani si in Europa. Uniunea noastra se caracterizeaza printr-o densitate mare de columbofili, putand organiza concursuri la care sa participe in jur de 25.000 - 30.000 porumbei la primele concursuri de viteza.

Membri nostri sunt jucatori la toate categoriile sportive, cu o dorinta foarte mare de a participa la cat mai multe etape de Fond, Mare Fond si Maraton. In cadrul uniunii avem membrii care au investit sume importante in importul de porumbei de valoare din Belgia, Olanda, Germania de la cei mai mari campioni nationali. Suntem deschisi pentru primirea in randul U.C.P.R. a noi cluburi si membrii din toate judetele tarii, cu respectarea conditiilor prevazute in statut si R.N.S., aceasta facand ca disputele sportive sa fie cat mai echilibrate si echitabile si sa creasca valoarea competitionala si de aici si selectarea celor mai valorosi porumbei.

Va multumim ca ati accesat site-ul nostru.

» PARTENERI

RRP RRP

Uniunea Columbofililor Profesionisti din Romania

Adresa: Judetul Dambovita, Targoviste,
Calea Domneasca nr. 171A
Telefon: 0245/640229
Email: office@ucpt.ro

© 2014 by UCPT | Made by Floppy