• Stiri

Anexa 14 – Plan de zbor

        În atenția conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

        Vă reamintim că aveți obligația de a depune la sediul uniunii, planurile de zbor pentru sezonul maturi 2023, până cel târziu la data de 01.03.2023.

 

        Întrucât C.N.S. a revizuit și actualizat anexele R.N.S. în conformitate cu toate modificările aprobate în ședințele Adunărilor Generale din anul 2022, vă anexam noul format al anexei 14 care conține și mențiunea privind adresa la care clubul va îmbarca în cazul în care nu mai îndeplinește condițiile de a-si organiza propriul centru de îmbarcare/desigilare. Acest format urmează a fi completat (stampilat/semnat, inclusiv protocoalele) și transmis în format letric la sediul uniunii. Totodată anexa 14 va fi completată și electronic, în format word, editabil și va fi transmisă prin poșta electronică.

 

        În cazul în care ați completat deja vechiul format al anexei 14, îl veți trimite pe acela la sediul uniunii în format letric, urmând ca în format electronic să completați noul format pe care îl veți trimite prin poșta electronică la următoarele adrese de e-mail:

office@ucpt.ro
comitetuldespecialitate@gmail.com

C.N.S. vă va retrimite un mail de confirmare, care va conține si nr. de intrare al documentului transmis.

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Notă: atasată acestui articol aveti Anexa 14 în format editabil

 

anexa_14_PL_ZB_prot

anexa_14_PL_ZB_prot 

Click aici pentru download!