• Stiri

Anunțuri Tartu – Premierea învingătorilor

      În atenția membrilor participanți la etapa TARTU 

 

 

      Porumbeii de la etapa de concurs Tartu (Estonia) se anunță prin SMS în platforma de clasamente, în maximum 8 (opt) ore de la sosire.

 

Sms-ul de anunțare a porumbeilor va avea forma:

 

D-3834-LicențăCrescător-SeriePorumbel-AnPorumbel-DatăSosire-OrăSosire

 

 

pentru mai multe amănunte accesați link-ul:

https://ucpt.ro/stiri-ro/anunturi-obligatorii-prin-sms-2/

 

 

      Excepție fac posesorii de ceasuri cu transmitere online, pentru care anunțarea porumbeilor în platforma de clasamente, se face automat.

 

      De asemenea pentru primii 10 (zece) porumbei sosiți pe fiecare zonă, crescătorii vor transmite, prin intermediul președintelui sau tehnicului de club, pe grupul de whatsapp: UCPR Președinți & tehnici sau pe pagina oficială de Facebook a uniunii, un filmuleț din care să se poată vedea porumbelul sosit, inelul genealogic al acestuia precum, și clema de control.

 

 

      Se premiază primele 3 locuri (MATURI și YEARLNIGI) ale fiecărui centru de îmbarcare cu cupe și diplome personalizate (format A3). De asemenea, organizatorii oferă fiecărui porumbel clasat câte o diplomă personalizată (format A3) – astfel fiecare membru este rugat să trimită o poză cu el și cu porumbelul clasat în decurs de două săptămâni de la finalizarea clasamentului, la adresa de e-mail: baiasoiu2004@yahoo.com.

 

 

      În cadrul Expoziției Naționale a U.C.P.R. vor fi expuși primii 3 (trei) porumbei (MATURI și YEARLNGI) ai zonelor 1 și 2 (AN și PALMARES) care vor fi premiați în cadrul festiv, cu cupe și diplome personalizate!

 

 

PREŞEDINTE C.N.S.

Cristian BĂIAŞOIU