• Stiri

C.N.S. – Ridicare sancțiune A.S.C. Speranța Dragomirești

      În atenția conducerii A.S.C. Speranța Dragomirești (DB) 

 

      Întrucât în ședința C.N.S. din data de 03 iunie 2024, a fost analizată solicitarea d-lui Nicoară Mihai – președinte A.S.C. Speranța Dragomirești, prin care acesta își asumă întreaga responsabilitate pentru neaplicarea deciziei comitetului menționată în cuprinsul comunicatului nr. 07/21.05.2024 completat prin comunicatul nr. 08/22.05.2022 (dubla clemare pentru toți porumbeii membrilor clubului), vă facem cunoscut că în urma votului membrilor prezenți, au fost adoptate următoarele:

– se menține sancțiunea de anulare a etapei din 26.05.2024 pentru dl Nicoară Mihai și se ridica sancțiunea respectivă pentru responsabilul tehnic al clubului. De asemenea se ridică sancțiunea de anulare a primilor doi porumbei sosiți, neclemați și neanunțați ai membrilor participanți la etapa respectivă. Tuturor celor cărora li s-a retras sancțiunea, urmează să li se introducă porumbeii anulați în clasament.

– se menține sancțiunea de anulare a etapei pentru crescătorul Eduard Tibi întrucât se constată că acesta înregistrează o abatere mai mare față de abaterea admisă în R.N.S., deoarece sistemul de cronometrare al acestuia nu a fost inițializat la începerea sezonului, funcționând astfel pe ora de iarnă, adică cu o oră în urmă față de ora reală.

– se menține dubla clemare la următoarea etapă pentru președinte, responsabil tehnic și crescătorul Eduard Tibi.

 

      Precizăm că în urma simulărilor efectuate în ședința C.N.S. din data de 03 iunie 2024 și în baza informațiilor primite de la reprezentantul sistemului de cronometrare FV2, s-a demonstrat faptul că inițializarea ceasului este posibilă doar prin sincronizarea acestuia cu aplicația din laptop, orice altă variantă (ex: sincronizare în crescătorie cu GPS), nefiind posibilă.
Drept urmare, cu această ocazie, solicităm tuturor conducerilor cluburilor în rândul cărora se află posesori de sisteme de cronometrare FV2, să procedeze urgent la verificarea acestor sisteme, evitându-se astfel de situații în viitor.

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!