• Stiri

Comunicat Derby Național

      În atenția organizatorilor/responsabililor de concursuri precum și a conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

 

 

      Având în vedere că, în data de 15 iulie 2023 se va organiza Derby Național KUMIALA (Polonia), organizatorii de concursuri (la nivel județean) împreună cu conducerile cluburilor afiliate UCPR din județul respectiv, sunt rugați să transmită pe adresa de e-mail a uniunii office@ucpt.ro sau a C.N.S. comitetuldespecialitate@gmail.com , până cel târziu joi, în data de 06 iulie 2023, centrele de îmbarcare, desemnate la nivelul județului.

 

      La desemnarea acestora se vor avea în vedere prevederile R.N.S., respectiv participarea a cel
puțin 50 crescători, 50 ceasuri și 250 porumbei. De asemenea, vă rugăm să ne transmiteți care sunt sistemele de îmbarcare disponibile în cadrul fiecărui centru desemnat, precum și cluburile
arondate. Totodată dacă considerați oportun, puteți transmite și numele unui responsabil de centru, desemnat de către dvs.

 

      Ulterior, pe baza datelor transmise, C.N.S. va posta pe site-ul uniunii, un comunicat (similar cu cele din anii precedenți), cel târziu vineri 07 iulie 2023, din care să reiasă centrele de îmbarcare la nivelul fiecărui județ, cluburile care urmează să îmbarce în centrul respectiv, sistemele de îmbarcare disponibile.

 

      C.N.S. va desemna câte un reprezentant din cadrul comitetului sau din cadrul conducerii uniunii pentru fiecare centru propus , în afara responsabilului nominalizat de către organizatori.

 

 

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!