• Stiri

Derby Național Kumiala – Centre îmbarcare

      În atenția organizatorilor/responsabililor de concursuri precum și a conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

      Având în vedere că în data de 13 iulie 2024 se va organiza Derby Național KUMIALA (Polonia), organizatorii de concursuri (la nivel județean), împreună cu conducerile cluburilor afiliate UCPR din județul respectiv, sunt rugați să transmită pe adresa de e-mail a uniunii: office@ucpt.ro sau a C.N.S.: comitetuldespecialitate@gmail.com , până cel târziu joi în data de 04 iulie 2024, centrele de îmbarcare desemnate la nivelul județului.

 

      La desemnarea acestora se vor avea în vedere prevederile R.N.S., respectiv participarea a cel
puțin 50 crescători, 50 ceasuri și 250 porumbei. De asemenea, vă rugăm să ne transmiteți care sunt sistemele de îmbarcare disponibile în cadrul fiecărui centru desemnat precum și cluburile arondate. Totodată, dacă considerați oportun, puteți transmite și numele unui responsabil de centru, desemnat de către dvs.

 

      Ulterior, pe baza datelor transmise, C.N.S. va posta pe site-ul uniunii un comunicat (similar cu cele din anii precedenți), cel târziu vineri 05 iulie 2024, din care sa reiasă centrele de îmbarcare la nivelul fiecărui județ, cluburile care urmează să îmbarce în centrul respectiv, sistemele de îmbarcare disponibile.

 

     C.N.S. va desemna câte un reprezentant din cadrul comitetului sau din cadrul conducerii
uniunii pentru fiecare centru propus, în afara responsabilului nominalizat de către organizatori.

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!