• Stiri

Dr. Peeters Norbert prezent la Expo Prahova

Încă un nume mare al lumii columbofile internaţionale, vine in România prin intermediul porumbei360.ro, alături de U.C.P.R.

      Este vorba despre faimosul Dr. Peeters Norbert – Belgia.

Vine dintr-o familie cu tradiţie columbofilă, fiind fiul legendarului Thomas Peeters şi cumnatul multiplului campion mondial Jos Thone.

Dr. Peeters Norbert, cunoscut pe întreg mapamondul, ca cel mai mare doctor columbofil din istoria acestui sport, şi-a dedicat intreaga viaţă cercetării şi este in continuare pasionat de ceea ce face.

A creat mereu noi şi noi produse şi tratamente, ce au fost administrate porumbeilor de către crescători din toate colţurile lumii, care au inregistrat rezultate uimitoare, câştigând trofee in cele mai dure campionate şi concursuri, inclusiv faimosul zbor de maraton Barcelona.

Nume cunoscute de medici din vestul Europei, ca de exemplu Vet Schroeder Tollisan,  şi-au făcut ucenicia şi au furat meserie de la Dr. Peeters Norbert.

 

In cadrul expoziţiei, Dr. Peeters  va ţine un seminar despre cum se tratează corespunzător porumbeii in sezonul de zboruri şi in perioada de repaus.

 

       Mulţumim pe această cale echipei Beyers România – porumbei 360.ro, pentru sprijinul acordat în vederea dezvoltării sportului columbofil din România.