• Stiri

DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE ȘI SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN LINIȘTE ȘI PACE!

 În data de 6 octombrie 2021, a trecut la cele veșnice, celebrul columbofil muscelean

DAN DAVIDOIU – KASKADORU

Pentru columbofilia profesionistă din România și mai ales, pentru columbofilia musceleană, a fost un OM cum rar mai apare pe acest Pământ.

DAN DAVIDOIU – KASKADORU, a fost omul care face parte din categoria extrem de restrânsă a celor care lasă ceva în urmă și rămân în conștiința mulțimilor.

Până la apariția lui în fenomenul sportului columbofil, columbofilia musceleană era aproape inexistentă pe harta sportului columbofil din România.

A fost un om care a dat dovadă de calități specifice liderilor adevărați: spirit de organizare, pasiune în munca depusă, altruism, mărinimie, ambiție.

În urma lui rămân campionii columbofili U.C.P. musceleni, care își datorează triumful mai ales organizării sportului columbofil muscelean pe care a făcut-o DAN DAVIDOIU – KASKADORU, rămâne COLUMBODROMUL INTERNAȚIONAL KASKADORU (cu atmosfera fabuloasă și premiile de excepție), rămâne materialul genetic columbofil extraordinar pe care “Nea DAN” l-a adus din Europa, rămân excursiile organizate de el la TÎRGUL  INTERNAȚIONAL DE LA KASSEL – GERMANIA, rămâne atmosfera unică a banchetelor columbofile de sfârșit de an, rămân multe… și mai ales rămânem toți, mai singuri și triști.

Columbofilii din cluburile columbofile muscelene din cadrul Uniunii Columbofililor Profesioniști

(3-2 LEREȘTI, 3-2 CÂMPULUNG, 3-2 MARATON RUCĂR, 3/2 CÂMPULUNG BUGHEA DE SUS MUSCEL, MARATON HÂRTIEȘTI), își exprimă tristețea și durerea față de trecerea în neființă a celui care a fost sufletul columbofililor musceleni:

DAN DAVIDOIU – KASKADORU.

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE “Nea DAN”!