• Stiri

Expoziția Națională a U.C.P.R. 2021 – Expoziție Virtuală

        În atenţia Preşedinţilor și Tehnicilor Sportivi

 

         Prin prezenta vă informăm, că în şedinţa din data de 18.01.2022 a C.D. al U.C.P.R, luând în considerare măsurile de prevenire și control a infecțiilor, propuse a se aplica pe durata stării de alerta ( anexa la HCNSU nr.1 din 05.01.2022 , punctul 17), s-a hotărât ca Expoziția Națională a U.C.P.R. 2021, să fie organizată în mediul on-line, Expoziție Virtuală.

         Expoziția virtuală, va fi prezentată și evidențiată, într-o secțiune specială a site-lui oficial al U.C.P.R. (ucpt.ro).

          Prezentarea constă într-o fotografie digitală profesională a porumbelului (realizată de un fotograf specializat) și o fișă de expoziție cu rezultatele acestuia.  

 

          În expoziția virtuală vor fi prezentați

– porumbeii din Lotul Naţional (6 porumbei pe fiecare categorie)

– primii 3 porumbei a fiecărei categorii (norme), din ierarhia Expoziției Naționale a U.C.P.R., realizată in urma propunerilor venite din partea cluburilor  (https://clasamente.ucpr.ro/index.php?type=clasament&meniu=clasamente&page=clasament_expo_list_index.php )

– primii 3 porumbei din ierarhia Derby Expo U.C.P.R. – an și palmares (https://clasamente.ucpr.ro/index.php?meniu=clasamente&page=clasament_derby_list_index.php )

 

            Cluburile sunt obligate să prezinte la sediul U.C.P.R. (la o dată ce va fi comunicată ulterior), porumbeii menționați mai sus, pentru verificarea și fotografierea acestora.

            Porumbeii care nu vor fi prezentați la sediul U.C.P.R., pentru verificare și fotografiere, nu vor fi premiaţi cu trofeele pentru Expoziție, iar posesorii acestora vor fi sancţionaţi conform R.N.S.

 

 

Click aici pentru download!