• Stiri

Expoziția virtuală a U.C.P.R. – 2023

      În atenția conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R. și a membrilor care au porumbei participanți în cadrul Expoziției Naționale a U.C.P.R..

 

      Vă reamintim că, data de 13 noiembrie 2023 – orele 24.00 este termenul limită până la care se pot transmite opțiunile pentru Expoziția Națională a U.C.P.R. precum și propunerile pentru titlurile de Maestru și Maestru Emerit.

 

      În urma opțiunilor transmise de către dvs. se va întocmi ierarhia pentru ocuparea locurilor în Expoziția Naționala a U.C.P.R., conform anexei 4 din R.N.S.

 

      În perioada 20 – 21 noiembrie 2023 are loc la sediul uniunii, ședința foto pentru a treia ediție a EXPOZIȚIEI VIRTUALE a U.C.P.R., în cadrul căreia vor fi afișate pozele primilor 3 (trei) porumbei participanți în Expoziția Națională a U.C.P.R. (la toate categoriile, inclusiv lotul național, precum și Derby Național U.C.P.R. și Derby Tartu).

 

      În cel mai scurt timp, după expirarea termenului limita de transmitere a opțiunilor și întocmirea ierarhiei pentru expoziție, se va afișa pe site-ul uniunii programul de participare al cluburilor la ședința foto. Menționam faptul că, toți crescătorii care au porumbei ocupanți ai primelor 3 locuri la toate categoriile (inclusiv Lotul Național al U.C.P.R. 6+1; Derby Kumiala – pe fiecare zonă, un an și palmares; Derby Tartu – un an și palmares, inclusiv yearling) au obligația de a se prezenta la ședința foto ce urmează a se organiza în perioada 20 – 21 noiembrie 2023.

 

      Neprezentarea atrage după sine, anularea dreptului de a participa cu porumbelul respectiv în cadrul Expoziției Naționale a U.C.P.R. din data de 16 decembrie 2023.

 

      Prețul fotografiei, executată și editată profesional, care se achită de către crescător, este de 30 lei/porumbel. Crescătorul va primi fotografia digitala în format printabil la rezoluție maxima, pe adresa de e-mail comunicată.

 

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

 

Click aici pentru download!