• Stiri

Expoziție Virtuală – Programări fotografiere porumbei

          În atenţia Preşedinţilor și Tehnicilor Sportivi

 

         În vederea organizării Expoziției Naționale a U.C.P.R. – Expoziție Virtuală, sunteți invitați la sediul Uniunii Columbofililor Profesioniști din România, din Târgoviște, strada Calea Domnească, nr. 171 A, în data de 26 și 27 ianuarie 2022, pentru fotografierea porumbeilor.

        Vă reamintim că, în expoziția virtuală vor fi prezentați:

porumbeii din Lotul Naţional (6 porumbei pe fiecare categorie)

– primii 3 porumbei a fiecărei categorii (norme), din ierarhia Expoziției Naționale a U.C.P.R., realizată in urma propunerilor venite din partea cluburilor  (https://clasamente.ucpr.ro/index.php?type=clasament&meniu=clasamente&page=clasament_expo_list_index.php )

– primii 3 porumbei din ierarhia Derby Expo U.C.P.R. – an și palmares (https://clasamente.ucpr.ro/index.php?meniu=clasamente&page=clasament_derby_list_index.php )

             Porumbeii care nu vor fi prezentați la sediul U.C.P.R., pentru verificare și fotografiere, nu vor fi premiați cu trofeele pentru Expoziție, iar posesorii acestora vor fi sancţionați conform R.N.S.

             Prezența cluburilor, la sediul uniunii, cu porumbeii menționați mai sus, se face în ziua și ora evidențiate în tabelul anexat acestui comunicat.

La numărul porumbeilor din tabel, pentru fiecare club, se adaugă numărul porumbeilor din Lotul Național al U.C.P.R.!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comunicat- Click pentru download!

Programari – Click pentru download!