• Stiri

Legitimaţii vizate

                     Către:

                                 Conducerile cluburilor columbofile,

 

 

      Având în vedere faptul că legitimaţia emisă de U.C.P.R., reprezintă documentul oficial de identificare, care atestă calitatea de membru, apt să practice sportul columbofil profesionist, în competiţii sportive oficiale locale, judeţene, zonale, naţionale şi internaţionale, vă reamintim obligativitatea înscrierii în legitimaţie a vizei anuale.

     Conducerea cluburilor, acolo unde este cazul, va aduce la cunoştinta secretariatului U.C.P.R., nominal, noii membrii columbolfili, pentru care nu au fost înca emise legitimaţii, spre soluţionare.

     Aşadar, cei care nu au obţinut viza pentru anul columbofil 2020, până la această dată, sunt rugaţi să ia măsuri imediate de rezolvare a situaţiei, pănă în data de 15.05.2020.    

     În contextul actual, este imperios necesară, mai mult ca niciodată, deţinerea legitimaţiilor  (care atestă calitatea de membru sportiv, vizate la zi), în locaţia unde se vor desfăşura activitaţile sportiv columbofile de îmbarcare a porumbeilor voiajori pentru a participa la concursuri şi desigilare a ceasurilor constatatoare în vederea efectuării clasamentelor pentru porumbei şi crescători.

     Mulţumesc anticipat pentru înţelegere.

 

Preşedinte CNS al UCPR

Dumitru Victor

Comunicat legitimatii