• Stiri

Obligativități privind desfășurarea concursurilor

            În atenţia preşedinţilor/organizatorilor/responsabililor de centre îmbarcare

 

            Revenim la comunicatele noastre înregistrate sub nr. 60/04.04.2022 şi 63/07.04.2022 şi vă reamintim că „Îmbarcarea porumbeilor în mijlocul de transport se face pe bază de sexe, în toate boxele (adică se amestecă porumbeii tuturor crescătorilor prezenţi la îmbarcare), astfel încât să nu se creeze privilegii pentru porumbeii unor columbofili.”

  De asemenea având în vedere prevederile art. 28 din R.N.S al U.C.P.R., modificat şi completat în şedinţa Adunării Generale din data de 27.03.2022 prin care s-a stabilit obligativitatea actualizării periodice si postarea pe site-ul oficial al uniunii ale datelor GPS-urilor (ID, parolă) transportatorilor, am solicitat transmiterea acestor date către uniune până cel târziu la data de 20.04.2022.  

            În conformitate cu prevederile art.32 din R.N.S al U.C.P.R. vă reamintim că aveţi obligativitatea de a transmite în termen de 10 zile, pe adresa de e-mail a uniunii filmuleţul lansării din care să reiasă integritatea sigiliilor la locul lansării, ora lansării (ceas atomic), etc.

            Nerespectarea prevederilor menționate anterior se sancționează potrivit R.N.S al U.C.P.R. 

 

PREŞEDINTE C.N.S.

Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!