• Stiri

Protocol – Comunicat Președinte Consiliul Director

        În atenția membrilor columbofili ai U.C.P.R.

 

– UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA a încheiat în data de 27.07.2022. un protocol de colaborare pentru perioada 2022-2032 cu UNIUNEA NAȚIONALĂ A COLUMBOFILILOR DIN ROMÂNIA –
COLUMBA, cu cele 7 puncte postate pe site-ul U.C.P.R., având ca scop colaborarea pe mai multe planuri, a celor două entități columbofile.

 

– Protocolul în cauză are o însemnătate aparte, în principal prin faptul că asigură pe deplin armonia de care cele două entități columbofile semnatare avea nevoie în viitor și astfel conduce la eliminarea din viața noastră columbofilă, a acelor tensiuni, confruntări și acțiuni care de cele mai multe ori au avut un impact negativ în afectarea imaginii acestora și nu în ultimul rând, în lezarea relațiilor administrative dar și sportive.

 

 

– Sperăm că negocierile ulterioare care vor fi susținute de Comisiile desemnate de cele două entități columbofile, a căror rezultat se va regăsi în anexele la acest protocol, să reușească să așeze relațiile sportive a entităților semnatare în parametri de natură să satisfacă exigențele tuturor columbofililor parte la acest proiect.

 

Președinte Consiliul Director
BONDILĂ EMIL

 

 

Click aici pentru download!