• Stiri

Răspuns – adresă Glodeni

 În atenția:

Voinea Andrei, Zanfir Lucian, Nanciu + Iordache,
Mănescu Robert, Vişan Constantin, Radu Robert,
Tănase Vasile, Toacă Gheorghe

          Urmare cererii dvs. transmisă pe adresa de e-mail a U.C.P.R. în data de 31.03.2022 prin care solicitați transferul la C.S.C. Brănești sub aceeași licență pe care o aveți alocată în cadrul clubului Glodeni, vă comunicăm următoarele:

– în conformitate cu prevederile art. 65 din Regulamentul Naţional Sportiv “Perioada de transfer a columbofilior către alt club columbofil sau altă entitate columbofilă este de la sfârșitul sezonului competițional cu puii până la data de 1 martie….Transferul se acordă la solicitarea scrisă a columbofilului, având, de regulă, acceptul cluburilor implicate. În caz de litigiu (refuz de acordare a transferului), preşedintele va motiva pe solicitarea de transfer decizia luată, care apoi va fi înaintată C.N.S. Refuzul soluţionării cererii de transfer şi aprobarea primită de către columbofil de la noul club stinge litigiul iniţial şi columbofilul se poate considera transferat”

             Întrucat solicitarea dvs. a fost trimisă către C.N.S., ulterior datei menționate în art. respectiv și deoarece nu ați prezentat nicio dovadă că solicitarea dvs. nu a fost aprobată de preşedintele clubului Glodeni până la data de 01.03.2022, cererea dvs. nu se apobă.

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!