• Stiri

Ședința C.N.S. – 29.10.2023

      În atenția conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

 

      În data de 29.10.2023 Comitetul Național de Specialitate (C.N.S.) s-a întrunit în ședință la sediul uniunii, ocazie cu care au fost verificate și omologate, după caz, dosarele de concurs ale etapelor de concurs (sezon pui) pentru toate cluburile afiliate U.C.P.R. Membrii C.N.S. au constatat o îmbunătățire substanțială a modalității de întocmire a dosarelor de concurs. Însă, mai există în continuare câteva mici neconformități cum ar fi: anexa 3 sau pagina de gardă (incompletă sau completată greșit), comisii incomplete pe fișe îmbarcare/desigilare, dosare nenumerotate.

 

      În conformitate cu prevederile art.16 lit. b din RNS nu se iau în calcul pentru campionatul național concursurile următoare:
-concurs nr. 9 club Dalles Bucșani (DB);
-concurs nr.9 club Odobești (DB)
      Ambele cluburi nu au respectat prevederile referitoare la condițiile care trebuie îndeplinite pentru organizarea unui centru de îmbarcare (ambele cluburi pierduseră în prealabil centrul de îmbarcare din cauza lipsei numericului de crescători).

 

      Crescătorul Socrate Vasile de la clubul Avântul Florești este sancționat cu avertisment pentru utilizarea incorecta a sistemului de cronometrare (același ceas îl folosește pentru cronometrarea a doi crescători, neavând în prealabil create în acesta, doua liste de start, câte una pentru fiecare
dintre cei doi crescători).

 

 

      Etapele Salonic și Halkidiki organizate de către o grupare din jud. Dâmbovița nu se iau în calcul în campionatul național (etapa Salonic nu a fost aprobata în planul de zbor al grupării, iar etapa Halkidiki a fost organizată extra-campionat).

 

 

      Au fost analizate și avizate, după caz, propunerile de modificare/completare a prezentului regulament, transmise de către conducerile cluburilor afiliate U.C.P.R., în conformitate cu prevederile art. 25 – drepturile și obligațiile organizatorilor din R.N.S.. Au transmis propuneri de modificare/completare R.N.S. următoarele cluburi afiliate UCPR: Dove Câmpina (PH); Victoria
Florești (PH); Victoria Comișani (DB); Voiajorul Ghimpați (DB); Atletik Fieni (DB); Anton Pann (VL).
      Propunerile de modificare R.N.S. avizate de către C.N.S. se transmit spre avizare C.D., urmând a fi supuse spre aprobare Adunării Generale în ședința din data de 19.11.2023.

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!