• Stiri

Amânare – depunere plan de zbor și fișe de start

         În atenţia conducerii cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

          Luând în considerare, situația actuală pe ruta de zbor tradițională a U.C.P.R.  (Ucraina invadată de forțele ruse, Republica Moldova cu granițele inchise – în stare de urgentă), precum și intenția organizării unei Adunări Generale Extraordinare, în perioada următoare, care să valideze propunerile de modificare a Regulamentului National Sportiv al Uniunii Columbofililor Profesioniști din Romania, propun ca:

 

  1. Programul concursurilor se va comunica Comitetului Naţional Sportiv de către organizatori până cel târziu la 27 martie 2022.

 

  1. Listele de start cu porumbeii maturi ce urmează să participe la concursuri în sezonul competiţional se întocmesc în 3 (trei) exemplare şi vor fi semnate de fiecare crescător cu numele şi prenumele în clar. Listele de start vor conține obligatoriu seria inelului de concurs, anul nașterii, sexul (la porumbeii maturi) şi entitatea columbofilă de unde provine inelul de concurs. Un exemplar se va afla la club, cel de-al doilea exemplar va fi transmis prin curier rapid, până la data de 27 martie 2022, la U.C.P.R. pentru a fi arhivat în dosarul clubului, iar cel de-al treilea exemplar va fi transmis clasificatorului şi apoi omologatorului odată cu dosarul primului concurs.

 

        Președinte U.C.P.R.

           Bondilă Emil

 

Click aici pentru download!