• Stiri

Maraton PROFESIONIST și As Maraton PROFESIONIST

            În atenţia membrilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

          Având în vedere hotărârile adoptate în şedinţa Adunării Generale a U.C.P.R. din data de 27.03.2022, vă comunicăm faptul că începând cu anul 2022:

Se abrogă categoriile Super Maraton Extrem U.C.P.R. şi As Super Maraton Extrem U.C.P.R. – porumbeii care anterior au îndeplinit această categorie, vor intra la palmares la categoria Maraton Extrem, respectiv As Maraton Extrem”;

Pentru palmares 2 ani, se înfiinţează categoriile MARATON PROFESIONIST respectiv AS MARATON PROFESIONIST – la aceste categorii vor intra doar porumbeii care nu îndeplinesc condiţia de normă+acelaşi tip de normă pentru categoriile maraton, maraton U.C.P.R., maraton extrem și as-urile lor, adică de ex. porumbeii care într-un an au îndeplinit norma maraton, iar în al doilea an au îndeplinit norma maraton extrem.

ATENŢIE! Porumbeii care vor intra la palmares la categoriile maraton, maraton U.C.P.R., maraton extrem și as-urile lor, NU vor intra la palmares şi la categoriile nou-înfiinţate”;

– Clasamentele se vor întocmi pentru 25% din porumbeii participanţi la o etapă de concurs (250 fiind ultimul punctaj de penalitate, dintr-un clasament de 1000 porumbei).

           

PREŞEDINTE C.N.S.

Cristian BĂIAŞOIU