• Stiri

Măsuri C.N.S.

      În atenţia conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

      Întrucât în cadrul şedinţei din data de 26.08.2022, Comitetul Naţional Sportiv a constatat că majoritatea neconformităţilor identificate, sunt cauzate în principal de necunoaşterea Regulamentului Naţional Sportiv de către responsabilii tehnic-sportivi ai cluburilor afilitate UCPR, după terminarea sezonului competiţional 2022, membrii comitetului împreună cu dl. Cercel Lucian – vicepreşedinte responsabil cu probleme tehnic-sportive vor organiza sesiuni de instruire pentru aceştia.

 

      Cu ocazia Adunării Generale a UCPR, care se organizează anual în trimestrul IV, vom propune modificarea RNS în sensul de a nu mai putea ocupa funcţia de responsabil tehnic-sportiv al unui club afiliat UCPR, fără a fi instruit în acest sens (modelul va fi similar cu licenţierea clasificatorilor).

 

      De asemenea, vom solicita introducerea în RNS a posibilităţii demiterii responsabilului tehnic-sportiv în cazul în care acesta este sancţionat repetat pentru abateri care vizează modul de organizare a activităţii clubului (abateri care pot duce la anularea rezultatelor crescătorilor, fără ca aceştia să fie vinovaţi în mod direct).

 

      În ceea ce priveşte folosirea de către unele cluburi a unei ştampile cu numele a trei crescători care „constitituie echipa de îmbarcare/desigilare” (aceeaşi de la primul la ultimul concurs) vă aducem la cunoştiinţă faptul că ştampilele NU VOR MAI FI ADMISE începând cu campionatul pui 2022.
     În cazul în care aveţi concursuri la care deja le-ati folosit, vă solicităm să revizuiţi dosarele respective şi să treceţi comisia de îmbarcare/desigilare cu nume în clar si semnătura membrilor comisiilor respective!

 

ATENŢIE!

      Orice fişă de îmbarcare sau listă sosiri din dosarele aferente campionatului – pui 2022, care va conţine DOAR ştampila respectivă, va fi ANULATĂ!

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU