• Stiri

Norme Porumbei 2022

      În atenţia membrilor cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

 

      Vă facem cunoscut faptul că, începând cu 12.09.2022 puteţi vizualiza normele maturi 2022 pe site-ul oficial al U.C.P.R. în platforma de clasamente.

 

      Întrucât din acest an normele de tipul “maraton”, au fost modificate în şedinţa Adunării Generale din data de 27.03.2022, momentan palmaresul la doi respectiv trei ani pentru acestea nu pot fi accesate. Afişarea lor va fi realizată după împerecherea rezultatelor obţinute în anul 2022 cu cele obţinute în anii 2021 şi/sau 2020, în conformitate cu aprobarea Adunării Generale: 

 

– norma “maraton extrem” realizată în anul 2022, va fi împerecheată pentru palmares doi şi/sau trei ani, cu norma maraton extrem şi/sau super maraton extrem, după caz, realizate în anii 2021 şi/sau 2020. În cazul în care se constată că porumbelul respectiv a îndeplinit norma la ambele categorii (maraton extrem şi super maraton extrem), pentru palmares se va selecta norma cu punctajul cel mai mic.

 

– pentru categoria “maraton profesionist” împerecherea se realizează conform art.71 pct.V lit.g-h din R.N.S. Astfel, niciun porumbel care a realizat într-un an o categorie de tipul “maraton” fără corespondent în anul următor, NU RĂMANE FĂRĂ PALMARES!

 

      Normele afişate sunt provizorii iar eventualele contestaţii le puteţi transmite pe adresa de e-mail a uniunii office @ucpt.ro, cel târziu până vineri, în data de 16.09.2022 – orele 15.00.

 

      ATENŢIE! Orice contestaţie transmisă după termenul limită afişat mai sus NU VA MAI FI LUATĂ ÎN CONSIDERARE!

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!