• Stiri

Porumbei propuși pentru expoziția columbofilă a U.C.P.R. 2023

      În atenţia conducerii cluburilor afiliate U.C.P.R.

 

În perioada 04 – 13.11.2023 orele 24.00, vă rugăm să expediați către secretariatul U.C.P.R. anexa nr. 9 – Tabel nominal cu porumbeii propuși pentru expoziția columbofilă a U.C.P.R., în format electronic. De asemenea, propunerile pentru titlurile de Maestru și Maestru Emerit conform anexei nr.12 (pe anexa treceți și un număr de contact).

 

 

      Se completează OBLIGATORIU toate câmpurile și se expediază secretariatului U.C.P.R., atât pe suport de hârtie (în original), cât și prin email: ucpt.office@gmail.com 

 

ATENȚIE !

     OBLIGATORIU  porumbeii nominalizați, vor fi selecționați din TOP 300 Național, al categoriei unde sunt propuși.

 

      În caz de netrimitere a originalului, celelalte exemplare (transmise prin mail) devin nule.
      În caz de necompletare a tuturor câmpurilor, propunerea respectivă devine nulă.

      Un porumbel poate participa la expoziția națională în cadrul normei alese de crescător, chiar dacă porumbelul a realizat mai multe norme în campionatul U.C.P.R.

      Numărul de porumbei participanți la expoziția națională va fi stabilit de către vicepreședintele cu probleme tehnic-sportive, având în vedere distribuirea de principiu din anexa nr.4.

      Porumbeii Yearling vor participa numai la categoriile YEARLING.

 

 

      Primii 7 porumbei (6 porumbei titulari + 1 rezervă) la fiecare categorie (palmares 2 ani) Viteză, Demifond, Fond, General, Maraton, Maraton Extrem vor fi selecționați în lotul național U.C.P.R. Lotul național se selecționează numai dintre porumbeii participanți la Expoziția Națională și vor fi expuși separat.

      Locurile neocupate la diferite categorii in cadrul expoziției nu se vor redistribui.

 

 

Vicepresedinte tehnic sportiv
Lucian Cercel

 

Click aici pentru download!