• Stiri

Răspuns C.N.S. – d.lui Andronache Nicolae – preşedinte A.C. Finta (DB)

        Urmare cererii nr. CNS_32/07.06.2022 prin care solicitaţi acordarea derogării în vederea realizării categoriei demifond, pentru gruparea ce cuprinde cluburile: A.C. Finta, A.C.S.C. Odobesti, Asociaţia Voiajorul Ghimpaţi, C.S.C. Olimpia Mărceşti, C.S. Titu şi C.S.C. Găeşti la concursul Pryemzsl 1 din 22.05.2022, vă comunicăm faptul că în baza atribuţiilor stipulate în cuprinsul art. 19.1 alin.11 din Statutul U.C.P.R., potrivit cărora Comitetul Naţional Sportiv decide şi „rezolvă probleme tehnice relative la modul    de organizare a etapelor de concurs, distante, categorii, etc”, în şedinţa constituită online ieri în data de 09.06.2022, membrii comitetului au analizat şi au decis APROBAREA solicitării dvs. în urma votului exprimat – 17 pentru, 3 împotrivă, 2 abţineri iar un membru nu a votat.

     

        În adoptarea acestei decizii membrii comitetului au avut în vedere faptul că gruparea la care faceţi referire are în planul de zbor aprobată etapă demifond/fond aşa cum au şi partenerii dvs. din cadrul celorlalte grupări din judeţ şi care au avut posibilitatea realizării ambelor categorii. Astfel, în vederea realizării unui campionat corect şi echitabil pentru toţi membrii, C.N.S. a decis în consecinţă.

 

        Totodată, constatând faptul că există speţe similare şi în alte judeţe (Prahova, Argeş) în care cluburi sau o parte dintre membri unor cluburi se afla în imposibilitatea realizării planului de zbor aprobat, membrii CNS au decis extinderea acordării derogării în vederea realizării categoriei demifond și pentru cluburile respective.

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!