• Stiri

Raspuns Notificare – Folosire ilegala a unei marci inregistrate – F.N.C.P.R.

Catre,

FEDERATIA NATIONALA A CRESCATORILOR DE PORUMBEI DIN ROMANIA

Str.Fagaras nr.14, sector 1

Bucuresti

 

Urmare a notificarii, prin care ne solicitati sa incetam utilizarea logo-ului FCI, aplicat pe inelele matricole comandate de noi, pentru anul competitional 2019, va comunicam urmatoarele:

     Uniunea Columbofililor Profesionisti din Romania (U.C.P.R.), reprezentata legal de Bondila Emil in calitate de presedinte,  este o federatie columbofila cu un mare numar de membri ce isi desfasoara activitatea cu respectarea legii.

Asa cum bine cunoasteti, de mai mult timp incercati sa ne obstructionati activitatea, prin diverse mijloace ilicite, fapte ce au condus la scindarea miscarii columbofile in Romania, cu impact major la nivelul Federatiei Internationale Columbofile.

Privitor la inelele matricole, acestea sunt absolut necesare pentru fiecare columbofil pentru a practica acest sport, iar faptele dvs. sunt cu atat mai abuzive, aspecte pe care vom fi nevoiti sa le facem publice forurilor competente, inclusiv ca va arogati dreptul de detinere in proprietate a insemnelor federatiei internationale.

Noi nu incalcam insemne protejate prin marca care sa va apartina, ci folosim propriile insemne pe inelele matricole, iar afirmatiile ce le faceti sunt calomnioase.

Va reamintim actiunea pe care ati introdus-o la Tribunalul Bucuresti (dosar  nr. 31039/3/2018) si la care ati fost nevoiti sa renuntati intrucat, nu aveati protectie prin marca pentru inelele matricole, aspect invocat in intampinarea noastra, dupa care ati cerut protectie la OSIM.

Cat priveste amenintarea cu solicitarea de daune, noi nu v-am provocat nici o dauna, ci din contra, ne-am dorit sa colaboram la intarirea si dezvoltarea miscarii columbofile, insa constatam, inca o data, ca sustineti interese personale opuse.

 

06.03.2019