• Stiri

Ședința C.N.S. – 31.03.2024

      În atenția conducerilor cluburilor afiliate U.C.P.R. 

 

 

      În data de 31.03.2024 Comitetul Național de Specialitate (C.N.S.) s-a întrunit în ședință la sediul uniunii și a aprobat după cum urmează:

 

– a fost completat comitetul pentru cele doua posturi vacante aparținând județului Dâmbovița cu d-ul Gheorghe Cristian de la C.S.C. Glodeni, respectiv d-ul Dinu Marian de la Asociația Voiajorul Ghimpați;

 

– au fost aprobate două solicitări de transfer: Timofte RDM de la Lider Târgoviște la A.S. Olimpicii Ulmi și Ivan Marian de la A.C. Finta la C.S.C. Olimpia Mârcești (transferurile au fost avizate de către ambele cluburi și nu au fost condiționate de nicio pretenție);

 

– întrucât d-ul Dobra Florin nu s-a prezentat la sediul uniunii, așa cum i s-a solicitat prin adresa nr. 55/25.03.2024, pentru a-și motiva faptele săvârșite, C.N.S. transmite speța respectivă spre analiză și soluționare către C.N.J.D.A.L.

 

– au fost aprobate planurile de zbor aparținând cluburilor afiliate UCPR din județele: Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Olt, Dolj, Mehedinți, Ilfov, Giurgiu, Buzău și Brăila.

 

PREŞEDINTE C.N.S.
Cristian BĂIAŞOIU

 

Click aici pentru download!